неделя, 16 февруари 2014 г.

Ето кои ще са участниците в "Къртицата 2"

 След предишния изключително успешен сезон на предаването, продуцентите са решили да не правят генерални промени.Двама от сигурните участници във формата,Марио Владимиров участник и в друго реалити(Стъклената къща) и приятелката му Натали ще сключат брак във къщата пред очите на цяла България.За сладкото настроение на влюбените, екипът на предаването е подготвил хонорар от пет цифрена сума.
 
Марио и Наталия
Освен тях двамата от шоуто обещават , участие да вземе и световно известна екшън звезда, продуцентите Иван и Андрей гарантират ,че актьорът е познат на малки и големи.Имената които се спрягат в медийното пространство са на Киану Рийвс,Брус Уилис , Вини Джоунс и Арнолд Шварценегер. В "Къртицата " и тази година няма да липсват сладки изкушения, като след миналогодишното участие на Николета Лозанова ,този сезон участие ще вземе сексапилната брюнетка Бориса Тютюнджиева.Бориса е победител в конкурса "Кралица на красотата" 2006г, малко по-късно представя страната ни на конкурса "Мис кралица на красотата" в Китай. В момента развива кариера като модел в Италия.Прави дебют и в киноиндустрията, с участието си във филма "Погрешен завой 5".
Бориса Тютюнджиева

Сред останалите сигурни участници обявени от продукцията са Илиян Киряков,
Александър Сано, Евгени Иванов-Пушката и Ивайла Бакалова.Шоуто старира след малко повече от седмица ,а изненадите тепърва предстоят.

Няма коментари:

Публикуване на коментар